Post-it som ordningssystem

post itBehöver du få ordning på dina tankar kring ett speciellt ämne? Eller kanske minnas var speciella papper sitter i en pärm? Lösningen, oavsett vilket ordningsproblem du kan tänkas ha, är post-it.

Post-it är ett utmärkt sätt att skapa ett eget ordningssystem kring saker som känns lite röriga. Anledningen är att de är oerhört smidiga, finns i olika storlekar och typer och har olika färger. Detta gör det möjligt att skapa sig ett färgsystem medan man pluggar, eftersom post-it inte bara är kvadratiska lappar utan även finns som märkflikar i snygga färger. Med färgsystem i boken blir det lätt att hitta specifika sidor, stycken och citat på ett snabbt sätt.

Andra sätt att använda sina post-it som ordningssystem är att samla tankarna på några post-it-lappar. Detta är perfekt för dig som håller på med ett större projekt, en film, en roman, olika sätt att bygga båtar eller kanske ett helt nytt företag. På post-it som lappar kan du skriva ned alla små idéer du kommer på, sortera dem i olika fack beroende på vad idéerna står för och på så sätt föra samman sådant som hör ihop. Skapa en egen översikt med post-it och gör idéerna till verklighet!